Filmový distributor AQS (značky Bioscop a Magic Box) začal nasazovat denně jeden film ke zhlédnutí zdarma. Na svůj youtubový kanál Filmy česky a zadarmo, „Rozhodl se tak zapojit do aktivit podporujících zlepšení nálady ve společnosti v současné nepříznivé situaci,“ uvedla Jana Šafářová ze společnosti AQS.

Vždy v 17:00 zveřejní Filmy česky a zadarmo filmový hit posledních let, který bude na volně dostupný po dobu 30 dnů. Akci odstartoval 23. března Pelíšky režiséra Jana Hřebejka, které v úterý 24. března následují Samotáři Davida Ondříčka a ve středu 25. března Lichožrouti režisérky Galiny Miklínové. Ve čtvrtek 26. března přibude Horem pádem s Jiřím Macháčkem v hlavní roli a v pátek 27. března snímek Andrey Sedláčkové Fair Play. V následujících pracovních dnech to budou další oblíbené české filmy.

Youtube kanál Filmy česky a zadarmo má v současné chvíli 322 tisíc odběratelů a diváci na něm najdou i mnoho dalších snímků od známých komedií přes dramata, akční či romantické filmy, ale i filmy pro děti.


Share on Myspace