Nejstarší česká talkshow Tobogan, kterou vysílá každou sobotu před polednem Český rozhlas Dvojka, slaví letos 30 let. Po nucené přestávce vyráží opět za posluchači. První zastávkou po zrušení nouzového stavu bude v sobotu 13. června plzeňské Divadlo J. K. Tyla, ve kterém moderátor Aleš Cibulka přivítá své hosty.

Posluchači stanice Český rozhlas Dvojka i návštěvníci plzeňského divadla se mohou v sobotu 13. června od 11:00 těšit na Martina Stránského, Báru Munzarovou a Ivanu Chýlkovou.

Počet vstupenek na představení je oproti standardnímu stavu omezený a může dojít k jejich vyprodání. Živé vysílání si ale mohou zájemci také naladit v rádiu, poslechnout až sedm dní zpětně na webu Český rozhlas Dvojka nebo se následně podívat na videozáznam představení na YouTube kanále Dvojky.

Série živých přenosů z divadel a kulturních domů by měla následně pokračovat po prázdninách (12. září Frýdlant nad Ostravicí, 10. října Ostrov nad Ohří, 14. listopadu Brno) a vyvrcholit 28. listopadu dvouhodinovou show z pražské Lucerny.

Více informací o TOBOGAN TOUR je k dispozici na webu stanice Český rozhlas Dvojka.


Share on Myspace